Curiositats: Plana web d’Opera?

Com comenten a Cosas Poposas la plana web inicial del navegador d’Internet Opera és molt semblant a la de Firefox. Vegeu la imatge comparativa o si ho preferiu visiteu la plana web d’Opera i del Firefox. Tan els colors com l’estructura i els enllaços són pastats.
Aquest fet, que podria passar com una anècdota, posa altre cop damunt la taula un tema que ja porta temps vigent, i és que molts usuaris d’Opera critiquen Firefox per “copiar-li” funcionalitats al navegador. Potser això equilibra una mica la balança.
Opera Browser és un navegador web que des de no fa massa Opera es distribueix gratuïtament com a shareware, tot i que anteriorment (abans de la versió 5.0) era de pagament, inclou navegació per pestanyes i altres funcionalitats especials.

Share Button