Resum d’octubre

Aquest mes d’octubre ha estat el primer mes sencer de FirefoxCAT (vam arrencar a mig setembre). He preparat un resum de tot el que ha donat de si aquest mes. Espero que us resulti interessant.

Notícies
S’han publicat 49 notícies (amb aquesta 50), de les quals 9 han estat curiositats 1 opinió i tota la resta notícies normals. Hem adjuntat 2 vídeos (ambdós del YouTube).
Durant aquest mes hi ha hagut la falsa vulnerabilitat (1, 2 i 3), la guerra Firefox 2 i Internet Explorer 7 (1, 2, 3 i 4), les festes de Firefox (1, 2, 3 i 4), el llançament exitós de Firefox 2 (1, 2, 3 i 4), i la falsa sortida (1), i el no tant exitós d’IE 7 (1, 2, 3, 4, 5 i 6), les primeres notícies del Firefox 3 (1), la per fi resolució del problema Ubuntu-Firefox (1) i moltes altres notícies que podeu mirar llegint l’arxiu d’octubre.

Visites
Si algú ha fet possible FirefoxCAT han estat els centenars de visites que ha rebut. Aquest mes 112 (al 31 d’octubre a les 20:00)!

D’aquestes un 58% ha arribat directament (introduint la URL directament), un 36% des d’un enllaç d’una altra web (un 2% menys que el setembre), i un 5% des de cercadors (un 3% més que el setembre). Les úniques visites que hem rebut d’un cercador ha estat a través del Google.com, igual que el setembre. Els que han vingut a través d’un link ho ha fet, sobretot del Racó Català (9), el Pare Tux (7) i la Viquipèdia (6). El 97% de les visites han estat des d’Espanya, però també n’hem tingut del Perú, França i Veneçuela.

Una dada interessant és saber quin navegador utilitzen les visites: un 68% (i com no) el Firefox, un 23% el Mozilla, un 4% el IE 6, un 3% el Konqueror i un 1% l’Opera. El 77% de les visites, a més, utilitzen Windows XP, un 18% Linux (un percentatge bastant elevat comparat amb altres webs) i un 3% Mac OS. Un 66% de les visites utilitzen una resolució de 1280×1024, un 28% de 1024×768 i un 1% 800×600.

L”hora amb més afluència de visitants és a les 20:00 quan ve un 15% de les visites del dia, a les 15:00 és d’un 10%. El diumenge és el millor dia en número de visitants (19%), el dilluns el pijtor (9%).

Totes aquestes dades gràcies a ShinyStat

La web
Durant aquest temps hem inclòs la subscripció RSS, i hem fet petites modificacions, la última que quan es faci un enllaç a una pàgina que no sigui en català, al costat i entre parèntesi es posaran les inicials de la llengua en que està i un enllaç a una traducció mitjançant un traductor automàtic: Firefox(en). Si teniu noves propostes no dubteu a fer un comentari.

Share Button