TabMixPlus per a Firefox 2

Segur que molta gent es va veure afectada al renovar el Firefox a la versió 2 i veure que TabMixPlus, una de les extensions més utilitzades, tardava massa a actualitzar-se. Doncs bé, l’altre dia, van actualitzar l’extensió a la versió 0.3.5, compatible ja amb Firefox 2. A més, és compatible amb l’alpha 1 del Firefox 3, o sigui que esperem que, quan tothom s’actualitzi al Firefox 3, no torni a succeir aquesta espera tant llarga.

TabMixPlus és una extensió que permet manipular les característiques de les pestanyes enormement. Al Firefox 2 s’ha inclòs un bon nombre de les característiques per portava aquesta extensió, però encara avui segueix sent útil.

Us la podeu baixar des d’aquí de moment només està en anglès, us animem a que algú la tradueixi al català mitjançant la web BabelZilla.

Share Button