Firefox 2 vs Internet Explorer 7

Un cop més XiTi Monitor ens ofereix un nou estudi sobre el Firefox, aquest cop compara l’ús que han tingut els dos grans rivals durant aquests dies: Internet Explorer 7 i Firefox 2. Podeu veure l’estudi aquí(es), aquí(fr) o aquí(en).

Tot i que l’estudi està realitzat a França ens pot servir com a bon exemple del que passa aquí i arreu d’Europa. Durant les últimes 14 setmanes l’IE7 ha multiplicat la seva quota per 3, el Firefox ho ha fet per 14! L’ús de l’IE (totes les versions) davant del Firefox (també totes les versions) és un 79 a 21%, però si fem l’estudi calculant només les últimes versions veiem que el Firefox 2 guanya a l’IE 7 amb un 68,8% davant del 31,2% de l’IE7. I és que mentre el Firefox va quasi quadruplicar el tant per cent de quota el dia del seu alliberament, l’IE no ha mostrat cap canvi dràstic recentment. Els temps dirà cap a quin camí es posiciona la gent.

Share Button

Etiquetes:

Categories: General

No responses yet

  1. Anonymous escrigué el :

    WoW! M’he quedat al·lucinat!!! Quina passada eh? Això ara està en aquesta situació, però de ben segur que ´més endevant el FireFox començarà a triumfar cada vegada més!
    Què és un ordinador sense sistema operatiu? Un tros de ferralla.
    Què és un sistema operatiu sense el Firefox? Una gran pèrdua de temps!