Canviant

Avui dissabte he fet alguns petits canvis al blog.

El primer de tot és que he creat un cercador Google per FirefoxCAT, el podeu trobar al menú de la dreta: hi poseu la paraula que voleu buscar i us sortirà una llista d’entrades que la contenen. Però això no és tot, si teniu una pàgina personalitzada podeu afegir el cercador a la vostra pàgina de Google clicant aquí: Add to Google. Però encara hi ha més, i és que si voleu cercar al blog sense haver d’entrar-hi us podeu dirigir a aquesta plana web de Google, funciona igual que el cercador normal de Google.

A més he tret de la dreta l’enllaç a Technoraty, que no aportava cap interès pels usuaris.

Ara intentaré canviar l’enquesta per una que no porti publicitat.

Tots els comentaris són benvinguts! Espero que gaudiu d’aquests petits canvis.

Share Button