Renovació de l’enquesta

Doncs hem canviat l’enquesta, com ja anunciava el post anterior.

L’anterior va tenir un empat al 50%: preguntava quina era la característica que més us interessava del Firefox 2.0: tant la correcció ortogràfica com el menor consum de RAM i la rapidesa al obrir van obtenir 3 vots cada un.

Doncs bé aquest cop fem la pregunta de què us ha semblat l’alliberament del Firefox 2.0. Si ha estat exitós, si ja t’esperaves una cosa així, si trobeu que tants bugs i vulnerabilitats han esta un fracàs, si lamenteu que massa temes i extensions tardessin tant a actualitzar-se… o podeu afegir vosaltres mateixos una nova opció.

Com podreu apreciar el disseny és clarament diferent i és que hem canviat de servidor d’enquestes. Intentaré renovar l’enquesta cada una o dues setmanes, però per això és imprescindible que doneu idees amb els comentaris d’aquesta entrada! De moment tinc previst que la pròxima enquesta pregunti quines extensions teniu, què us sembla? Espero que us agradi.

PS: També he fet uns petits canvis a les dimensions del blog que ara aprofita més l’espai, així és més còmode de visitar.

Share Button

No responses yet

 1. Anonymous escrigué el :

  Jo ja he votat!
  Primer he escollit la primera, que ha sigut un èxit. Tot just acabava de veure les estadídtiques del FireFox VS IE7! xD
  Després he deixat un comentari amb el que pensava…

  Val votar dues vegades? xDDD

 2. Aljullu escrigué el :

  Doncs segons he observat es pot votar un cop cada dia no?
  Però millor si només votem una vegada no?xd