Microsoft està preparant una extensió pel Firefox

Si fa poc, Microsoft i Novell pactaven per optimitzar la competència entre els sistemes d’ambdós empreses; i si l’altre dia ens assabentàvem de que Microsoft estava desenvolupant, o desenvoluparia en breu una suite ofimàtica per a Linux(es) avui ens ha sorprès dient que estava desenvolupant una extensió per a Firefox(en).

La grata notícia la va fer Hank Janssen al fòrum TechEd IT de Barcelona aquest dimecres.

L’extensió servirà per permetre fer funcionar el sistema Windows CardSpace. Windows CardSpace, abans conegut com a InfoCard, permet gestionar de manera fàcil per l’usuari els diferents comptes que té a les pàgines web, inscrivint-se dins d’aquest sistema que li gestionaria tots els comptes. És a dir, l’usuari s’estalvia d’escriure el nom d’usuari i la contrasenya, a més és un bon sistema per evitar algusn casos de phishing, emmagatzemant la informació de l’usuari al seu propi ordinador. Encara no hi ha dates per l’extensió, però la Fundació Mozilla està col·laborant amb Microsoft per aconseguir aquesta extensió, que possiblement només pugui funcionar amb Windows (una altra dada a saber).

Podeu veure aquesta notícia també a Mozilla Links(en), Cio.com(en), Noticias Ti(es), FirefoXtensions(es).

Share Button