Canvis

Bé, aprofito el cap de setmana per fer un petits canvis a la web.

Primer de tot afegeixo el servei GeoVisitors de Digital Point que permetrà saber d’on provenen les visites de manera més acurada (no només per estats, sinó que fins i tot per localitats). Gràcies a Tecnovetats per el consell.

Parlant de Tecnovetats, passarem a ser “afiliats” seus. Què vol dir que dues webs són afiliades? Doncs que a FirefoxCAT tindrem un banner del Tecnovetats i viceversa. Per qui no ho sàpiga, el Tecnovetats és un popular blog de tecnologia/informàtica hostejat amb Déu Vos Guard!. Tot i això encara hem d’acabar de polir alguns aspectes, com el tamany del banner.

D’altra banda ens hem posat mans a la obra per sol·lucionar problemes d’accesibilitat a la Web, segons un programa de valoració de webs, FirefoxCAT només obté un 5,8 sobre 10.

També he inclòs un nou apartat a l’esquerra que us indica la versió i el navegador que esteu emprant per entrar a FirefoxCAT, i si és l’Internet Explorer us sortirà un missatge amb una adreça per baixar-vos el Firefox.

Espero que us agradin, recordeu que si teniu cap siggerència, proposta, problema, etc. podeu deixar un comentari aquí mentre no habilitem un correu electrònic de FirefoxCAT.

Share Button