Nova enquesta

Doncs aprofitem avui per canviar l’enquesta de FirefoxCAT, i canviem també de servidor d’enquestes.

L’anterior enquesta us preguntava com consideràveu la sortida del Firefox 2.0. Un 41% de vosaltres vau votar l’opció que la considerava exitosa: el milions de descàrregues no poden estar equivocades; un 18% ja s’esperava un cosa així; un 12% va votar que tenia massa vulnerabilitats; un altre 12% va dir que era un oportunitat desaprofitada per avançar l’Internet Explorer en quota de mercat; un 6% va destacar com a problema que masses tems i extensions no s’havien actualitzat; un 12% va optar per votar la opció “Altres” al no estar identificats amb cap de les opcions que hi havia.

Doncs bé, canviem de servidor d’enquestes per un menys atractiu (tot s’ha de dir) però que no té publicitat, més lleuger (no tardarà tant en carregar-se la web), i el millor de tot: que no té publicitat.

La pregunta que us formulem avui és: Està tardant massa el Firefox 2.0.1? Podeu opcionar per una de les 5 opcions. A més si ho voleu podreu deixar-hi un comentari (després d’haver votat), això sí, dins la web de Vizu, el servei d’enquestes.

Hem aprofitat que aquest nou format d’enquesta és més estret per canviar algun petit valor de la plantilla de la pàgina per fer més còmode la lectura a tots deixant més espai per les notícies i fent més estret el menú. Podeu deixar les vostres opinions als comentaris d’aquest tema.

Share Button