Opinions:La Marató i IE

Aquesta entrada l’he publicat un cop s’ha acabat la Marató perquè no fes disminuir, al que cap, les donacions a la Marató.

A l’esquetx on sortien els personatges del laboratori de Porca Misèria al matí de la Marató: la Laia, el Cefa i el Quim consultaven la plana web de la Marató, i quina va ser la meva sorpresa quan vaig veure que utilitzaven el navegador Internet Explorer.

Segurament haurà estat obra de la Marató i no de Porca Misèria on sempre utilitzen programari lliure. Un cop més em plantejo de dubte de com pot ser que en una televisió pública utilitzin programari privatiu. És a dir, una part dels diners que es donen a la Marató van a parar a les arques del Bill Gates. Quina causa més solidària!

Share Button

Etiquetes:

Categories: General

No responses yet

  1. Anonymous escrigué el :

    Hola, suposo que no deus veure la sèrie. Perquè t’haguessis fixat que des del principi fan servir linux i programari lliure i t’asseguro que surt moltes vegades la pantalla de l’ordinador on es veu clarament que és el linux i en català

  2. Aljullu escrigué el :

    “Segurament haurà estat obra de la Marató i no de Porca Misèria on sempre utilitzen programari lliure.”
    Sóc un fan incondicional de la sèrie!