Dades engreixades?

Com publicava fa poc Navegadores.org(es) en un article les dades d’ús del Firefox podrien ser més de les que són realment(es).

Estudis com el de fa poc de XiTi Montiro basen les seves dades en les visites que reben diferents pàgines al llarg d’un període. L’usuari del Firefox és en general més avançat que el de l’Internet Explorer i navega més estona i per més pàgines durant una connexió.

Un estudi de Multilingual Search(en) diu que de mitjana els usuaris del Firefox visiten 24.400 pàgines al mes, quasi 5 més que les 19.100 dels usuaris de l’IE(en). En hores això es tradueix en 2.070 hores mensuals dels usuaris del Firefox contra unes 1.473 dels del IE.

Per tant si un usuari del Firefox visita més pàgines que un de l’Internet Explorer vol dir que un del Firefox representa més % que un de l’IE. Segons Navegadores.org la xifra d’usuari del Firefox podria ser d’un, només, 10%.

Share Button

Etiquetes:

Categories: General