Crítiques de Mozilla i iDefense cap a Opera

Fonts: Internet News (1) i Kriptópolis (1)
Asa Dotzler (fundador i màxim responsable del control de qualitat de Mozilla) ha criticiat a Opera(en) per “amagar les vulnerabilitats del seu navegadors dels usuaris per una qüestió d’imatge”, diu. Segons diu, l’empresa noruega, en aquest aspecte és pitjor que Microsoft.

Tot i això Frederick Doyle, d’iDefense, que va descobrir les vulnerabilitats qualifica que Opera no és pitjor que la mitjana de les empreses(en) i diu (Internet News(en)) “Deixi’m deixar clar això. No estic afirmant que haurien de fer públics detalls explícits dels seus decrets o informació específica sobre com explotar versions del navegador” publicava al seu blog “però no dia a l’usuari que una actualització és una actualització de seguretat crítica i que les versions fixes del navegador són vulnerables a un atac remot està malament.”. A més a més afegia, finalment, “Això és una pràctica innacceptable per a qualsevol empresa que fa programari amb connexió a Internet — i quan això és d’un fabricant d’un navegador, és dur anomenar-lo d’altra manera que no sigui amb la paraula negligència.”.

Share Button