Opinions: Terroristes

Fa uns dies tots ens sorpreníem en veure l’article “Linux és el càncer d’Àmerica”, un article on relacionava clarament Linux amb Bin Laden. Podeu veure una traducció feta per Hartigan dels fòrums del Racó Català.

Com la majoria de les coses que mereix la pena posseir, els ordinadors són un invent americà. Fes-li un cop d’ull a qualsevol ordinador modern i veuràs que és producte de l’enginy americà. Per exemple, aquest robust portàtil IBM que estic utilitzant va ser disenyat i construït per una companyia americana. Funciona amb programari desenvolupat per Microsoft, una de les organitzacions americanes més productives. El meu ordinador fa tot el que puc necessitar: puc realitzar la meva feina, presentar els meus impostos i fins i tot buscar a la Bíblia. Igual que tota la gran enginyeria americana, és un exemple d’innovació que posa gelós a un creixent grup d’intrusos europeus i xinesos. Odien el nostre lideratge en tecnologia informàtica i no es detindran davant de res fins que hagin pres el control de tots els nostres ordinadors. Estic parlant d’un projecte anomenat “Linux”, alguna cosa amb el que potser encara no t’has topat, però pot ser que algun dia ho facis. És un programa d’ordinador que, al principi, va ser desenvolupat a Finlàndia com un intent d’evadir els drets de copyright i les patents d’una companyia americana anomenada SCO Group. A diferència de Windows, que és un producte comercial ja madur (habitualment inclòs en tots els ordinadors nous), Linux és regalat. Pot ser que no sembli un gran problema; després de tot, hi ha un benefici mínim regalant un producte. Això seria així si no fora per la seductora ideologia Marxista del projecte Linux i l’efecte que té els liberals dels Estats Blaus (n.t: el blau és el color dels Demòcrates Nord-americans. Segons això, els Estats Blaus són els governats per dita partida). De fet, Linux està tan estès i assentat entre els Estats Blaus i moltes de les universitats liberals que un dels majors experts en computadores, Steve Balmer (de Microsoft) ha descrit Linux com un càncer. La indústria americana de programari està valorada en més de de 7.000 milions de dòlars; introduint un producte estranger com Linux, el qual sovint es distribueix gratuïtament, podria amenaçar a tota la indústria. Una generació d’usuaris podria acostumar-se a acceptar programari estranger abans que pagar per un producte americà de qualitat superior. Si tan sols el perill afectés a la nostra economia!: Avui dia, els ordinadors controlen tot; des d’emissores de televisió fins a bucs de guerra. La nostra infraestructura de defensa i informació crucial estan construits sobre tecnologia informàtica. Si vam consentir que aquest càncer s’introdueixi en les nostres xarxes, no seria possible predir l’efecte que tindria en la nostra infraesctuctura, i això és just el que els liberals estan intentant fer. Imagina si el discurs de l’Estat de la Unió fos hackejat perquè l’emissora de televisió decidís estalviar-se diners utilitzant Linux. Imagina si un bombarder espia s’estavellés perquè el seu programari va ser escrit per intrusos xinesos o europeus. Tindria el mateix sentit que convidar als francesos a venir que envaïssin la Casa Blanca. I saps quin programari utilitza Osama Bin Laden en el seu portàtil? Si has pensat que és Linux, has encertat del tot. Osama utilitza Linux perquè aquesta dissenyat per a piratejar DVDs, per a saltar-se l’Acta de Copyright Digital i per defraudar a companyies com Disney. La pròxima vegada que algú et pregunti com financen els agents del queda els seus rifles i els seus llançamíssils, pots contestar-li que uns intrusos estrangers fan un programari dit Linux que els ajuda a robar als americans. El problema de Linux és un tema que està creixent i que els conservadors americans no es poden permetre ignorar. Per sort, Microsoft ha preparat una gran quantitat d’informació per a ajudar als usuaris a mantenir-se allunyats d’aquesta amenaça. I hi ha alguna cosa que tu pots fer per a ajudar que Amèrica segueixi sent el número 1 en el sector de la informàtica: si un dels teus amics està usant Linux o pogués estar temptat a provar-lo, ensenya-li aquest article. Explica-li que Linux és una seriosa amenaça i que si ho utilitza podria estar deixant les portes del seu ordinador obertes a intrusos xinesos. Si veus que una companyia utilitza Linux, és possible que no hagin pagat per aquest programari. Denuncia’ls davant l’Aliança d’Empreses del Programari, qui tenen l’autoritat legal d’inspeccionar els ordinadors de qualsevol empresa a la recerca de qualsevol programa il·legal, com Linux. Finalment, recorda afegir als usuaris de Linux en les teves oracions aquesta nit. Com individus, pot ser que no siguem capaços de canviar la mentalitat de la gent, però la Bíblia ens ensenya que Déu pot fer que qualsevol pecador es penedeixi.

Que si Linux és il·legal, que si BIn Laden es baixa pel·lícules de Bambi, que si els bombarders funcionen amb Windows… tot i això aquest article segur que més d’un, desconeixedor del tema, se’l va prendre seriosament.

Doncs avui al Menéame ha aparegut un enllaç impressionant amb més de 300 “meneos” quan l’he vist, trianglepowers.com, aquesta pàgina web fa publicitat enganyosa anti-Firefox relacionant-lo amb islamistes antiamericans.

La pàgina web només mostra aquesta imatge i un missatge que posa “Please use Internet Explorer 7.” (Si us plau utilitza Internet Explorer 7).

Share Button

No responses yet

  1. Anonymous escrigué el :

    Aquest text ja l’havia llegit i em van explicar que era una broma escrita per uns francesos per a riure-se’n.