Actualitzada la pàgina web de les extensions

Finalment es va actualitzar la pàgina web d’extensions(en) del Firefox després de quasi un mes i mig des de l’anunci de la renovació i d’un mes i escaig des que es va posar una versió prèvia a la xarxa.

El canvis més importants que hi ha són aquests:

  1. Traducció a 9 llengües (amb l’anglès 10), en les quals no hi ha el català però si el castellà(es) i el francès(fr).
  2. Barra de cerca a la part superior que no molesta. S’amplia la caixa de text quan s’hi clica.
  3. La cerca millorada ofereix els resultats més fàcilment i permet navegar per totes les pàgines de resultats i decidir quants resultats per pàgina. A més s’inclou una imatge al costat de cada extensió resultant.
  4. La nova interfície està més ben ordenada i permet cerca extensions segons el programa.
  5. Els diccionaris es cerquen a part, no juntament amb les extensions.
  6. Possibilitat de veure opinions i discussions sobre les extensions voluntàriament.ç

Tot i que la publicació oficial de la pàgina es va fer fa dos dies, amb tan sols 12 hores des de la sortida de la web els servidors ja havien caigut(en). Un cop més els servidors no poden fer front a tant seguiment del Firefox. Va passar amb la “falsa sortida” del Firefox 2, que va provocar el col·lapse dels servidors. La sol·lució que tenen prevista és la de passar els arxius .xpi (de les extensions) a l’anterior domini.

Share Button