Organize Status Bar 0.5.2

Espai requerit:31KB Idioma: Català Compatibilitat: 1.0-3.0a4* ALL

Organize Status Bar és una extensió pel Firefox que permet organitzar tots els elements situats a la barra d’estat(+).

Anant a les opcions de l’extensió, es pot modificar la posició que tindran els elements a la barra i quins es mostraran o s’amagaran. Això resulta molt útil que es té un gran nombre d’extensions instal·lades: sembla ja habitual que totes les extensions t’obliguin a posar un botó a la barra d’estat que molts cops no té massa utilitat. Tenir un gran nombre de botons allà baix pot resultar molest i interferir a l’hora de trobar altres botons a la mateixa barra que sí són importants, com el que marca les pàgines segures.

Amb Organize Status Bar aquest ja no serà un problema, es poden organitzar còmodament tots els elements i amb aquesta actualització (0.5.2) l’extensió ja està traduïda al català. A més a més és compatible amb totes les versions del Firefox: des de l’1.0 fins la 3.0a4 i per tots els sistemes operatius.

Share Button