Associar ed2k (aMule) al Firefox

Aquest tutorial escrit per nacho86 administrador del Racó del Pare Tux serveix per evitar haver de copiar i enganxar contínuament l’enllaç ed2k del Firefox a l’aMule a l’hora de baixar-se un fitxer. Aquest tutorial és per a usuaris, tan sols, de Linux.

 1. Eliminar (si la tenim), l’extensió del Firefox MoZEx.
 2. Obrir la pàgina about:config.
 3. Clic dret sobre la llista i fer Nou>Booleà i posar-hi: network.protocol-handler.external.ed2k com a nom i com a valor True.
 4. De nou, click dret i seleccionem Nou>Cadena i posem: network.protocol-handler.app.ed2k després posarem la ruta on estigui el modul, en el meu cas /usr/bin/ed2k.
 5. Reiniciar Firefox, per si de cas no s’apliquesin els canvis.

Podeu trobar el fòrum d’aquest tutorial als fòrums del Racó del Pare Tux.

Share Button

No responses yet

 1. Anonymous escrigué el :

  Hola,

  estic seguint cada pas que comentes aquí però no entenc això del mòdul. Què significa?
  Gràcies!

 2. Aljullu escrigué el :

  Hola Anònim, aquest tutorial no el vaig escriure jo, però pel que veig a /usr/bin/ hauries de tenir una icona que es digués ed2k (llavors la ruta seria /usr/bin/). Per veure els arxius que tens a /usr/bin/ dirigeix-te a aquesta carpeta i apreta Ctrl+H.

  Si no tens l’ed2k possiblement és perquè no instal·lat l’aMule. O potser han canviat el nom “ed2k” per un altre, i això s’hauria de mirar.

  Si no tens l’aMule te’l pots baixar des de un munt de llocs (donc per suposoat que ets usuari de Linux i saps instal·lar programes); si tens un altre programa que utilitzi la mateixa xarxa tan sols has d’esbrinar quin és el seu arrencador i canviar-lo per “ed2k”.