Entrevista al President de Mozilla Europe

A LaFlecha(es) van publicar una entrevista(es) a Tritan Nitot(+) (16/08/66), president i cofundador (amb Peter Van der Beken) de Mozilla Europe. Va formar part del projecte Netscape i ha fundat la iniciativa OpenWebGroup.

Durant l’entrevista Nitot explica que la finalitat de Mozilla Europe és la de difondre aquest navegador entre els internautes. Manifesta la satisfacció d’haver assolit quasi un quart dels navegants europeus i es mostra content amb la sortida de l’Internet Explorer “pensàvem que el llançament de l’IE7 podria ser dolent per la nostra quota de merca. No obestant, fins ara no hem vist cap diferència.” deia “volem que tots els usuaris d’Internet tinguin un navegador millor, més segur, i l’Internet Explorer 6 era terrible”. Considera molt satisfactori disposar del Firefox en més de 40 llengües. També descarta assolir el monopoli dels navegadors, prefereix la diversitat de navegadors.

Respecte la pregunta sobre el Firefox 3 respon que en principi estarà disponible d’aquí a un any i entre les novetats que ja coneixem afegeix que el control de memòria serà més bo i que gaudirem de més velocitat, a més de canvis al sistema de gestió de contrasenyes.

L’entrevista dóna molt més de si, parla del programari lliure, de com es distribueix la feina a Mozilla de l’OpenWebGroup…

  • Podeu veure aquesta entrevista aquí.
Share Button

Etiquetes:

Categories: General