Trobar una extensió a partir de la seva descripció

El Firefox posseeix un gran nombre d’extensions. La majoria de les que els usuaris tenim instal·lades és o per la recomanació d’algun amic o d’una pàgina web, o perquè s’han trobat per casualitat o cercant les més populars al lloc oficial de es extensions del Firefox.

A econsultant(en) han creat una llista amb més de 200 extensions(en) on trobar-les a partir de la temàtica. La pàgina està repartida en diferents apartats (anuncis, historial, per a blocs…) i dins de cada apartat s’hi pot trobar una breu descripció del que es vol aconseguir, seguit del nom de l’extensió que ho fa i un enllaç a la seva pàgina web.

Per exemple dins la categoria Customizing/Editing Website Display : I want to … trobaríem una descripció (entre d’altres) que diu així: add/remove/change some features for sites : amb dues opcions o l’Aardvark o el GreaseMonkey. Això sí, la pàgina és en anglès.

  • Podeu veure aquesta pàgina aquí.
Share Button