Firefox Showcase 0.9.3

Espai requerit: 199KB Idioma: Català Compatibilitat: 1.5-3.0a3*
Firefox Showcase és una pontentíssima extensió que permet gestionar les pestanyes obertes fàcilment.

Al instal·lar l’extensió se-n’s obre una pàgina que ens permet (si sabem anglès) tenir una petita idea sobre com funciona. Si amb el segon botó cliquem sobre la barra de navegació i anem a Personalitza podrem afegir fins a 6 botons diferents al nostre tauler. Les funcions de tots són similars.

Les podem dividir segons com presenten la informació: en una finestra, en una pestanya o a la barra lateral. Cada un d’aquests es pot dividir en dos altres funcions: que mostri les pestanyes de totes les finestres o només de la finestra sel·leccionada.

La funció de Showcase és la de mostrar en una pestanya (, finestra o a la barra lateral) una imatge de les diferents pestanyes que tenim obertes. Això pot resultar molt útil si tenim un munt de pestanyes obertes, ja que és molt més fàcil trobar-les a partir de la miniatura de la pàgina oberta en comptes d’haver d’anar llegint els noms a la barra de pestanyes.

Cal mencionar que el programador d’aquesta extensió és el gironí Josep del Rio(en), que amb aquesta extensió va guanyar (hi havia 3 guanyadors), ara fa més d’un any, l’Extend Firefox Contest(en) una competició d’extensions organitzada per la Corporació Mozilla.

Share Button

No responses yet

  1. PellRoja escrigué el :

    com es fa la vista de les miniatures?

  2. Aljullu escrigué el :

    Al instal·lar l’extensió i prémer algun dels sis botons hauria d’aparèixer.