El Firefox és més ràpid que l’IE7 i el Safari

Segons un estudi de Wired.com(en) el Firefox és més ràpid que l’Internet Explorer 7 i el Safari (navegador originar-hi de Mac OS).

Les proves s’han realitzat en un Windows XP SP2 (degut a la recent aparició de Safari per a aquest sistema operatiu). Les pàgines són Google Calendar i Gmail (índex de missatges i pàgina d’inici), les tres amb un alt contingut Ajax.

El Firefox ha guanyat amb claredat en les tres proves, l’IE ha quedat segon en dues i tercer en una altra i el Safari només ha pogut superar l’IE en el Google.


Cal no oblidar que la versió del Safari per a Windows és molt recent i potser caldira esperar uns mesos per treure’n conclusions. El que si que no admet dubte és que el Firefox és més ràpid que l’Internet Explorer.

wired news benchmarks show Safari 3 is slower than IE7, Firefox

Via: Menéame (1)
Share Button