Timeline dels navegadors

A FirefoxCAT parlem molt sovint de diferents navegadors. Tot i que coneixem els més importants segurament ens emboliquem amb la seva història. Per exemple, la història de Netscape (molt relacionada amb la del Firefox):

El 1994 va néixer Nestcape Navigator. El 1997 va apareixer un fork del Netscape Navigator anomenat Mozilla, respectivament del Mozilla hi va haver un altre fork, Netscape, que al 2005 va passar a ser Netscape Browser. No obstant, el projecte Netscape Navigator (el primer de tots) va acabar el 2002 amb la versió 4.8, al mateix mes apareixia la versió 7 del Netscape (segona)…

Com veieu la cosa s’embolica fàcilment i és pràcticament impossible explicar-ho amb paraules. Per això va perfecte aquest gràfic de Commons de la Wikimedia(en). És un timeline (línia del temps) amb tots els navegadors i les versions més importants.

Així és molt més senzill entendre (clic a la imatge per a ampliar):

Share Button