Ús del Firefox: 20 de juny del 2007

W3Counter(en) ha actualitzat les seves dades d’ús de navegadors(en), amb arxius del 20 de juny. En aquests resultats cal destacar que per primer cop des del seu naixement el Firefox ha superat el 25% d’ús: un de cada quatre internautes utilitza el navegador lliure.

En concret un 25,06% és el percentatge d’ús, un 0,20% més que a l’actualització de fa deu dies. Això es reparteix amb un 14,96% del Firefox 2, un 8,87% del 1.5 i un 1,23% de la versió 1.0. Si a més hi sumessim el navegador Mozilla (0,70%) la xifra d’ús s’elevaria fins al 25,76%.

L’Internet Explorer segueix sent el més utilitzat amb un 66,30%, el Safari (natiu de Mac OS) és el tercer navegador més emprat amb un 1,84%, Opera, el quart, té un 0,7% del mercat. Aquesta mateixa xifra la té el navegador Mozilla.

A l’estudi també hi podeu trobar resultats de l’ús de sistemes operatius (Linux guanya terreny a poc a poc, però segueix estant molt per darrera de Windows i Mac), per països i resolucions de pantalla.

W3Counter-GlobalStats
vegeu els resultats de dies anteriors


Share Button

Etiquetes:

Categories: General