Blocs amics

Des de fa uns dies a la barra de l’esquerra del bloc podeu veure la secció blocs amics, on fins avui hi havia tan sols Psico-Ajuda, i avui hi hem inclòs mixTV.

Us parlaré dels dos blocs, que tot i no tenen res a veure amb el Firefox, segur que us poden ser de molt d’interès:

El bloc Psico-Ajuda es tracta d’un bloc de psicologia on es plantegen casos ficticis, però que qualsevol pot aplicar a la seva vida, i els resolen. Els casos són ben diferents, des de l’addicció a les drogues, menjar sense control, problemes de parella, sol·lucions per deixar de fumar… també comenten articles científics i llibres i citen frases memorables.

En canvi, mixTV no és un bloc en si sinó més aviat una tel·levisió per Internet. S’ha inaugurat avui, de moment emeten videoclips de música en català, castellà i anglès, a més fan alguns programes d’humor i reportatges.

Share Button

No responses yet

 1. Anonymous escrigué el :

  Hi hauria alguna possibilitat que de moment que no hi ha gaires programes en marxa, es poguessin anar repetint al llarg del dia ????, així si no els veiem a l’hora programada, podriem veure’ls en un altre moment.

  Molt bona iniciativa !!!!!!!!!!!

  Jouzette

 2. Anonymous escrigué el :

  Hi hauria alguna possibilitat que de moment que no hi ha gaires programes en marxa, es poguessin anar repetint al llarg del dia ????, així si no els veiem a l’hora programada, podriem veure’ls en un altre moment.

  Molt bona iniciativa !!!!!!!!!!!

  Jouzette