Nous detalls del gestor de baixades

A mitjans de setembre sortirà el Firefox milestone 8 (M8), és a dir, o l’alpha 8 o la beta 1. Tot i que amb aquesta actualització s’esperava que inclogués el gestor de baixades no serà així.

Bé, realment serà parcial ja que la possibilitat de pausar les descàrregues, reemprendre-les, etc. sí que hi serà, però no la interfície per fer-ho, que haurà d’esperar-se al pròxim milestone, l’M9.

Això passa perquè dies abans de la sortida d’una alpha s’ha de “congelar” el codi per publicar-la, i les novetats que es desenvolupen entre el dia de congelació fins el dia que surt l’alpha en qüestió, s’incorporen a la següent versió.

Tot i que el codi del gestor de descàrregues ha tingut temps d’entrar en aquesta alpha, no ho ha aconseguit el codi de la interfície, que a no ser que s’acabi d’aquí a un parell de dies, l’haurem d’esperar a l’M9.

Aquesta feina l’està duent a terme Brahmana(en), un dels treballadors per Mozilla a través del Summer of Code(en) de Google(en).

També avui s’ha sabut que a més de tot això al gestor de baixades tindrem un botó directe per copiar la URL font de la descàrrega.

Font i segona imatge: Mozilla Links (1)
Share Button