Editar el Chrome en un Linux

Aquí explico com editar el chrome del Firefox, informació imprescindible per a fer qualsevol modificació al Firefox.

  1. Primer de tot hem de trobar on està l’axiu userchrome.css si tenim un Linux anem a la direcció /home/USUARI/.mozilla/firefox/, on “USUARI” el nom d’usuari que tinguem al sistema operatiu. Allà ens trobarem una carpeta per cada usuari que tinguem el Firefox, la carpeta tindrà un nom a l’atzar format per vuit caràcters i un .default. Obrim aquesta carpeta.
  2. Un cop dins obrim la carpeta chrome.
  3. Dins la carpeta trobarem 2 o 3 arxius. Si tenim un arxiu anomenat userChrome.css podem passar directament al pas 4, sinó fem el que es detalla a continuació: copiem l’arxiu userChrome-example.css i l’enganxem (dins la mateixa carpeta, de tal manera que ens quedi duplicat amb el nom de userChrome-example (còpia).css) li canviem el nom a userChrome.css. Així acabarem amb 3 arxius a la carpeta.
  4. Obrim l’arxiu userChrome.css amb l’Editor de text (podme agafar qualsevol editor de text pla que tinguem, el que té el GNOME per defecte és l’Editor de text). Ara ja podem fer-hi les modificacions que vulguem.

Editar el Chrome en un Windows XP

Share Button