Firefox 2.0.0.7

Mozilla ha publicat al seu FTP la versió 2.0.0.7 del Firefox. Només corregeix una vulnerabilitat: la del QuickTime que vaig comentar fa cinc dies, que només afecta a Windows. Era considerada com a crítica.

Cal dir que aquesta notícia desmenteix la que vam publicar fa uns dies sobre la data de sortida pel Firefox 2.0.0.7 on deiem que sortiria el 14 d’octubre. El cert és que hi ha hagut un canvi de plans amb la descoberta d’aquesta vulnerabilitat i s’ha fet una versió només per sol·lucionar el problema QuickTime.

Podeu trobar més informació sobre el Firefox 2.0.0.7 a:

les notes de la nova versió
el butlletí setmanal
el resum de vulnerabilitats trobades
les notes de l’elaboració de la versió

Si el voleu actualitzar tan sols heu d’anar a “Ajuda” i “Comprova les actualitzacions…”, si no us ha aparegut ja un missatge demanant-vos l’actualització (acostumen a tardar entre un i dos dies). Si en canvi preferiu descarregar-vos-el o no el teniu instal·lat us interessaran els següents enllaços:

* Del Firefox Portable i l’Switfox al escriure l’article encara no han sortit versions estables del Firefox 2.0.0.7, però ho faran en les pròximes hores, per si no puc actualitzar deixoja els enllaços.

Share Button