Ús del Firefox: 20 de setembre del 2007

L’W3Counter(en) ha tornat a posar al dia el seu comptador d’ús d’Internet on valoren els navegadors, sistemes operaiuts i resolucions de pantalles que utilitzen internautes d’arreu del món. Podeu veure l’estudi aquí(en).

I és que avui portem males notícies:

El Firefox es situa a 25,45 punts, el que significa que perd un 0,05% respecte l’actualització de fa deu dies. Feia molts mesos que el Firefox només anava cap amunt i aquesta davallada, tot i que molt petita, ningú se l’esperava. L’única versió del Firefox que puja en nombre d’usuaris és la 2, que guanya un 0,01% per situar-se en els 17,84 punts. Les versions 1.5 i la 1.0 del Firefox han seguit amb la tònica de perdre usuaris.

A part del Firefox la classificació queda amb l’Internet Explorer en primer lloc (66,22%; guanya un 0,08%), el Safari en tercer (1,76%, fa vint-i-un dies que es manté en aquest percentatge), l’Opera és quart (1,22%, perd els 0,02 punts que va guanyar fa deu dies), el Mozilla és cinquè (0,61%, que recupera el percentatge del 31 d’agost guanyant un 0,01%) i la classificació la tanca l’AOL (0,53%, mantenint-se).

La mostra s’ha pres de més de trenta-quatre milions de visites de més de cinc mil set-cents llocs web diferents.

W3Counter-GlobalStats
HISTÒRIC: vegeu els resultats de dies anteriors

Share Button

Etiquetes:

Categories: General

No responses yet

 1. Pau escrigué el :

  HOme, això és normal. Aquest resultat significa bàsicament que hem de tornar a reactivar les campanyes en favor de l’ús del firefox.

  Caldria dir, també, que totes aquestes coses com “swiftfox”, “iceweasel”, etc. també poden afectar.

 2. Anonymous escrigué el :

  Como bien dice pau, swiftfox y iceweasel son adaptaciones de firefox a sistemas unix principalmente que, aunque no entren dentro de firefox, pudieran contabilizarse como tales…
  Otra teoría, más fiable, es que se habla mucho del ascenso imparable de firefox: parece que de la noche a la mañana todo el mundo navega con él y deja a un lado al maldito internete explorer, pero la realidad es otra; la gente sigue utilizando mucho más el IE (u otros de MAC).
  La realidad es muy distinta a la que se suele contar, es como si yo me creyera que Cataluña es un país independiente en el que toda la población habla catalán y rechaza el español, como quiere hacer ver el no catalán Roviretxe y demás politicuchos, en vez de pensar que es una comunidad autónoma llena de buena gente hispanoparlante con dialecto propio.
  aixo es normal