Psico-Ajuda.cat

Psico-Ajuda, que fins ara era un dels blocs amics de FirefoxCAT ha madurat i ha esdevingut una pàgina web que podeu consultar a www.psico-ajuda.cat. Psico-Ajuda.cat va néixer, oficialment, ahir.

Aquesta pàgina, que segueix sent de temàtica psicològica (tot i que ara més enfocada a la gent amb dubtes o consultes), basarà el seu funcionament de tres pilars:

  • Un fòrum per poder fer consultes psicològiques, debatre temes, parlar amb gent que tingui les mateixes preocupacions que tu…
  • La consulta privada, permet rebre la resposta de la Pilar Lluveras (estudiant de psicologia i “cap” de la web) al correu electrònic responent a algun problema que li hagis plantejat. Tu expliques el teu problema (sense haver d’identificar-te ni res) i al cap d’unes hores/dies reps la resposta; el servei és totalment anònim i gratuït.
  • Una pàgina d’informació sobre els trastorns i problemes més comuns, que et poden estalviar més d’algun disgust o problema; també pot ser molt útil per fer consultes per a obtenir informació.

També cal destacar una pàgina d’enllaços cap a altres pàgines web que poden ser d’interès.

L’inici d’aquesta pàgina web no afecta al bloc, que continuarà encès com fins ara, exposant casos psicològics ficticis però que es poden aplicar a la vida real.

Share Button