Televisions del Firefox

Avui em proposo fer un reportatge sobre les televisions dedicades al Firefox que podem trobar a Internet i que ens permeten estar informats, veure entrevistes i reportatges exclusius o senzillament veure i escoltar en comptes de llegir.

1. Air Mozilla és la televisió oficial de Mozilla. La podem veure a través del navegador com a televisió Mogulus (com mixTV), ens hi podem subscriure per rebre les novetats al nostre lector de feeds, podem afegir-la al Miro, podem veure els vídeos al YouTube i si volem ens els podem baixar.

Air Mozilla és la millor televisió que podem trobar per estar informats del Firefox, tot i que el seu contingut encara és força repetitiu i ambigu poc a poc va millorant. S’incorporen una mitjana de dos o tres nous vídeos per setmana. Allà hi podem trobar entrevistes amb alts representants de Mozilla, tutorials, anuncis…

2. The Road to Firefox 2 és una tel·levisió que podem veure a partir del Miro que des del 2006 no s’actualitza, però conté alguns vídeos interessants sobre el Firefox 2.

3. Firefox Flicks és el resum de tots els anuncis del Firefox presentats a Spread Firefox. Té un canal al Miro, però no s’actualitza és del juny del 2006.

També hi ha projectes en desenvolupament que tenen força bona pinta:
1. Spread FireFox TV: Spread Firefox va fer, el dia 16 de setembre (del 2007) un comunicat on deien que estaven preparant una televisió a l’adreça www.spreadfirefox.tv, de moment, al entrar-hi, accedim a la pàgina de l’empresa que utilitzaran per fer la televisió.
2. FirefoxCAT TV: un cop mixTV (web amiga de Firefox) tiri endavant segurament farem vídeos i reportatges sobre el Firefox. Si algun dia arribem a tenir suficient material potser farem un canal 24 hores de Firefox en català.

Share Button