Es podran tenir instal·lats el Firefox 2 i 3 al mateix ordinador

Quan va sortir el Firefox 2, tothom qui se’l va instal·lar va perdre la possibilitat d’accedir amb el Firefox 1.5 a Internet, l’única sol·lució per tornar a utilitzar el navegador antic, era desintal·lant la versió 2.

Tot i que no sé massa quina utilitat pot tenir això per a un usuari normal, Mozilla ha volgut posar fi a aquest problema i farà que a l’instal·lar el Firefox 3 mantinguem el Firefox 2.

Així ho diuen a Genbeta, on asseguren que van mantenir una conversa amb Mike Schroepfer, vicepresident d’Enginyeria de Mozilla.

A l’article també comenten que la versió per a mòbils del Firefox sortirà a la llum d’aquí a poc i que es caracteritzarà per oferir una major integració entre el navegador del mòbil i el navegador de l’ordinador. Diue nque funcionarà amb Symbian i Windows Mobile, no sé si serà compatible amb mòbils amb Linux, que si bé són pocs, estan en augment.

Share Button

No responses yet

  1. Anonymous escrigué el :

    El Firefox 3 beta 2, funciona perfectament, menys la captura de FLV directa de web, am Real Player. Es a dir Real Player 11, obre un ellaç de descàrrega directa de videos FLV des de, per exemple YouTube, i en canvi en Firefox 3, no.
    S’hauría de solucionar aquest petit problema.
    Salutacions.
    Bitxot