Opinió: Demà és el Blog Action Day 2007

Des de setembre, FirefoxCAT està inscrit al Blog Action Day (Dia d’Acció dels Blocs). Enguany (el primer any que es fa aquesta iniciativa) el tema a tractar és el medi ambient.

La campanya consisteix en que tants blocs com es pugui publiquin el mateix dia (15 d’octubre) un escrit sobre el medi ambient i què podem fer per salvar-lo. L’escrit, es recomana, que tingui a veure amb la temàtica del bloc, posen per exemple que un bloc de política parli sobre com estan les polítiques medioambientals.

Aquí ve el meu problema, com puc relacionar el Firefox amb el medi ambient? He estat mirant i remirant durant hores, des d’una extensió que es diu Firefox Environment Backup Extension (que es podria traduir com a “Extensió de Reserva del Medi Ambient pel Firefox”), fins al vídeo promocional del Firefox amb els esquimals.

Però veritablement no he trobat res que estigui 100% relacionat amb el medi ambient i el Firefox. Algú té una idea? Què puc posar demà? Si us plau, deixeu un comentari amb qualsevol idea que tingueu!

PD: Per si algú que tingui un bloc si vol sumar (al Blog Action Day 2007) us deixo el vídeo promocional:

Share Button

No responses yet

 1. aniol escrigué el :

  Sempre pots parlar de la mascota:
  http://es.wikipedia.org/wiki/Panda_rojo
  Està en perill d’extinció.

  Jo al meu blog me n’he anat una mica de la temàtica habitual. Vaig trobar uns vídeos, i he programat l’entrada amb un dels quals per demà.

 2. Aljullu escrigué el :

  osti tú, tens raó. Moltes gràcies per la idea, no sé com no se m’havia acudit.

  A veure si algú té alguna altra proposta, sinó segurament parlaré del panda vermell.