Firefox 2.0.0.8

Just un mes més tard, Mozilla ha actualitzat el Firefox, la versió que han publicat, ara, és la 2.0.0.8.

Aquesta versió corregeix vuit vulnerabilitats (dues de crítiques, quatre de moderades i les dues restants de baix perill). A més corregeix fins a 104 bugs diferents. La versió inclou també dos nous idiomes: georgià i romanès i una beta pel Kurd.

Josh Aas ha escrit un post al seu bloc informat al usuaris que s’actualitzin a Mac OS X 10.5. Aquesta nova versió del Firefox és compatible amb la nova versió dels Mac, però els seus usuaris es poden trobar amb alguns bugs, que se sol·lucionaran en la versió 2.0.0.9.

Podeu trobar més informació sobre el Firefox 2.0.0.8 a:

les notes de la nova versió
el butlletí setmanal
el resum de vulnerabilitats trobades
les notes de l’elaboració de la versió
llista de bugs pels Mac OS X 10.5

Si el voleu actualitzar tan sols heu d’anar a “Ajuda” i “Comprova les actualitzacions…“, si no us ha aparegut ja un missatge demanant-vos l’actualització (acostumen a tardar entre un i dos dies). Si en canvi preferiu descarregar-vos-el o no el teniu instal·lat us interessaran els següents enllaços:

* De l’Switfox: al escriure l’article encara no han sortit versions estables del Firefox 2.0.0.8, però ho faran en les pròximes hores.

Un cop us hagueu actualitzat entrareu a la nova pàgina de Mozilla per a noves versions, que seguint el programa de retenció, s’ha remodelat totalment.

Share Button