Botó per la teva pàgina web

Segur que si has dissenyat pàgines web t’has trobat que tens problemes perquè no es vegin bé amb l’Internet Explorer i navegadors basats en ell (que no respecten els estàndards).

Ara tens la possibilitat de dir a tots els teus visitants que amb el Firefox o qualsevol altre navegador que respecti els estàndards podran navegar-hi perfectament.

És el següent:

Cal agrair a Difunde Firefox (la web en espanyol per difondre el Firefox) que em van traduir expressament la imatge. L’he afegit a la llista de botons en català que hi ha a SoftCatalà.

Podeu veure com queda a Psico-Ajuda.cat (perdó per fer spam).

Editat 24/10/07:
L’Aniol, als comentaris ens deixa un enllaç a un altre botó traduït de Difunde Firefox:

Share Button

No responses yet

 1. Anonymous escrigué el :

  blog patetico, no vale ni pa cagar, ya no porque sea en catalan, sino por la informacion pobre que ofreceis, por lo mal estructurada que esta y por los errores en algunos link. Chaval, te queda mucho mucho por aprender. Mira por internet que hay algunos cursitos para tener un blog algo decente. Asi ya de paso conoces bien internet.
  Ahhh antes de publicar nada primero debes contrastar en diferentes sitios, no hacer el copi-paste que haces, de sitios q no tienen ningun fundamento.

 2. Aljullu escrigué el :

  En aquest bloc els comentaris han de ser en català, això primer de tot.

  Segon, aquest bloc ni és un bloc oficial ni es compromet a garantir que totes les notícies siguin certes: nosaltres tenim les nostres fonts i l’únic que fem és redactar les notícies en català i fent un resum.

  També cal dir que aquest bloc es fa sense ànim de lucre, per tant si a algú no li agrada, com que no ha pagat no té res a reclamar.

  Respecte això que dius que no contrastem les notícies a diferents llocs no sé on ho veus: que no posem tots els enllaços on s’ha publicat la notícia no vol dir que no n’estiguem al cas. Només citem els enllaços que vertaderament citen alguna informació nova.

  Recordo, per exemple, la fals vulnerabilitat del Firefox (no sé si era octubre o novembre del 2006) que vam donar una informació falsa, posteriorment la vam corregir i cal dir que milers de blocs van caure al mateix parany.

  Per acabar et proposo que et miris les 10 notícies que apareixen a la portada i em diguis quina pot no ser certa o falsa: la del botó i la del rècord de visites són fets que jo mateix he pogut verificar; el test encara més; l’ús del Firefox ja especifiquem que ens basem en les dades publicades a W3Counter, i sovint també publiquem altres estudis fets per altres empreses (com XiTiMonitor); l’Instantbird tamoc no veig on hem pogut errar, diem que no és un projecte oficial de Mozilla però si que està basat en la seva tecnologia i que Ascher la vist amb bons ulls (pots veure-ho al seu bloc); el Firefox 2.0.0.8 és una eviència; l’aspecte visual del Firefox 3 en Linux l’he verificat en prop de cinc fonts diferents, tres de les quals són fonts oficials; la fusió de Thunderbird i OOo ja dic que és dubtosa la vericitat de la informació; respecte les compatibilitats del Firefox Mobile cert que em regeixo només per una font, però confio que sigui cert i no veig perquè hauria de ser falsa, la informació (ja que PCWorld és una web amb força renom).

  Per acabar i respecte els links que estan malament, estic convençut que se me’n escapen més d’un, per això demano que si algú veu mai un error en un post, si us plau que m’ho indiqui, bé a través dels comentaris de bloc o bé per correu electrònic.

  Per acabar recordar que més d’un cop he convidat a qui es vulgués unir al projecte a col·laborar, per tant si tant malament creus que està el bloc, però no col·labores a millorar-lo?

  M’imagino, ja que ets anònim, que no veuré resposta a aquest comentari…

 3. Toni Hermoso escrigué el :

  Aljullu, no en facis cas.
  Enhorabona per la gran feina feta.

 4. Aljullu escrigué el :

  Gràcies Toni (per cert, ha EstatPropi.cat sorties a una notícia, ja em diràs què hi tens a veure u_u).

  Trobo de mal gust criticar una cosa que s’ofereix gratuïtament, és com criticar el programari lliure, si no t’agrada, fes-ne un tu.

  Gràcies pels ànims, tot i això, ja m’imagino que aquest anònim era el primer cop que es passava pel bloc.

 5. aniol escrigué el :

  Doncs jo el trobo molt pràctic el blog, tot és qüestió de saber llegir.

 6. aniol escrigué el :

  Aquí tens un altre banner passat al català:
  http://tinyurl.com/2l5zde
  M’hi ha ajudat el Jose Manuel de Difunde Firefox.

 7. Quim escrigué el :

  Felicitats per a la teva tasca!! Ni cas del que diu aquest paio. Jo llegeixo aquest blog habitualment

 8. Aljullu escrigué el :

  Gràcies a tots pels ànims.

  Aniol, he editat l’article per enllaçar també el nou botó.

 9. aniol escrigué el :

  Estaria bé que estigués també a la secció de Softcatalà:
  http://www.softcatala.cat/wiki/Mozilla:Promoci%C3%B3

  Gràcies a tu per mantenir-nos informats.

 10. Aljullu escrigué el :

  Fet!

 11. Aljullu escrigué el :

  Comentaris esborrats per spam.