Ús del Firefox: setembre del 2007 (XiTi Monitor)

XiTi Monitor torna a oferir estadístiques de l’ús del Firefox a Europa. Abans d’ahir va publicar les dades del setembre d’aquest any, a continuació us detallo com està la cosa:

El Firefox se situa amb un 27,7% d’usuaris, empatant el seu màxim històric del juliol d’aquest any.

El més interessant d’aquest estudi és que ens permet saber les dades separades pel diferents estats d’Europa. Els estats on tenim Països Catalans (Andorra, Espanya, França i Itàlia) els he agrupat en un gràfic que podeu veure a continuació:


En els darrers 3 anys a tots els estats l’ús del Firefox ha augmentat molt.

És molt remarcable que Andorra, en un any i cinc mesos, hagi augmentat un 15,09% l’ús del Firefox, és a dir un 260%! també ens ho podem mirar com que des del novembre de l’any passat (fa 10 mesos) la xifra s’ha duplicat!

L’ús a Andorra (24,2%), Espanya (20,8) i Itàlia (20,4) augmenten, el de França (24,5%) baixa.

Mirant la rest d’Europa, Finlàndia guanya un 1.6% i se situa en els 45,4 punts (el màxim). El que més guanya és Dinamarca (+2,4%) i se situa als 19 punts. Bulgària perd 4 punts (el país que més perd) i es queda amb 25,1. El Regne Unit es queda l’últim amb tan ols un 15,5%.

Altres dades que ens ofereixen és veure que de la gent que utilitza Firefox un 88% estem actualitzats a la versió 2, mentre que els que utilitzen l’Internet Explorer només un 35% ho fan amb l’última versió.

Per continents Oceania es torna a posar líder amb 30,3 punts, Europa és segona amb 27,7%. Àfrica (15,6%) i Àsia (15,4) tanquen la llista de continents.

La part d’utilisation de Mozilla Firefox se stabilise dans les pays européens
HISTÒRIC: altres estudis de XiTi Monitor


Share Button

Etiquetes:

Categories: General