Firefox 2.0.0.9

Mozilla ha tardat un parell de setmanes en publicar una versió que sol·lucionés tots els problemes que havia portat la 2.0.0.8.

Amb la 2.0.0.9 no s’ha corregit cap vulnerabilitat i es basa en corregir tan sols cinc vulnerabilitats regresives que havien aparegut amb el Firefox 2.0.0.8 i que afectaven usuaris de Windows i/o Mac OS.

Podeu trobar més informació als següents enllaços:

el butlletí setmanal
les notes de l’elaboració de la versió
Mozilla Developer Center

Si el voleu actualitzar tan sols heu d’anar a “Ajuda” i “Comprova les actualitzacions…“, si no us ha aparegut ja un missatge demanant-vos l’actualització (acostumen a tardar un o dos dies). Si en canvi preferiu descarregar-vos-el o no el teniu instal·lat us interessaran els següents enllaços:

* De l’Switfox: al escriure l’article encara no han sortit versions estables del Firefox 2.0.0.9, però ho faran en les pròximes hores.

Via: SomGNU (1)
Share Button