Firefox 2.0.0.10

Mozilla torna a actualitzar la branca 2 del Firefox, aquest cop toca la versió 2.0.0.10. Aquesta versió només sol·luciona alguns problemes de seguretat.

Sol·luciona tres vulnerabilitats de perill elevat. Primer de tot, i com ja van anunciar, la vulnerabilitat amb els protocols jar: que permetia executar arxius malicosos fàcilment. La segona aprofita com es tracta la propietat window.location del codi JavaScript. La tercera, de la qual no en donen gens informació, sol·luciona un problema amb l’ús de memòria.
Mozilla ha tardat un parell de setmanes en publicar una versió que sol·lucionés tots els problemes que havia portat la 2.0.0.8.

Podeu trobar més informació als següents enllaços:

notes de la versió
butlletí setmanal
llista de vulnerabilitats sol·lucionades
notes de l’elaboració de la versió

Si el voleu actualitzar tan sols heu d’anar a “Ajuda” i “Comprova les actualitzacions…“, si no us ha aparegut ja un missatge demanant-vos l’actualització (acostumen a tardar un o dos dies). Si en canvi preferiu descarregar-vos-el o no el teniu instal·lat us interessaran els següents enllaços:

* De l’Switfox: al escriure l’article encara no han sortit versions estables del Firefox 2.0.0.10, però ho faran en les pròximes hores.

Share Button