Paz Padilla difonent el Firefox i l’Ubuntu

A través de Mundo Geek he vist un vídeo en el qual Paz Padilla parla bé del Firefox i de l’Ubuntu davant de Ramón García (i lògicament tots els oients). No sé ben bé en quin programa és, tot i que la imatge és del programa “¿Sabes más que un niño de primaria?” pel que diuen dedueixo que és un programa de ràdio.

A tots els que visquem a l’estat Espanyol aquestes dues persones en sonaran. Paz Padilla és una actora i humorista andalusa (força coneguda per un acudit sobre el catalans i com en som de garrepes). Ramón García és un presentador de televisió basc, conegut pel programa “El Grand Prix” o el que feia actualment “¿Sabes más que un niño de primaria?”.

Reprodueixo a continuació la part del diàleg on parlen sobre el Firefox. He traduït el text al català per tothom qui no sàpiga castellà:

RAMÓN GARCÍA: […]compra [Paz Padilla] moltes coses per Internet, tot i que hi ha gent que pensa que això no va bé.
PAZ PADILLA: Ah, doncs jo sí! Perquè a més faig servir el… el.. el “Fairfor”
[riures]
RG: A mi com si em dius… fin fan foun.
PP: L'”Úbuntu”
[riures]
PP: És que és molt més segur que el Windows Vista i tot.
RG: Sí.[…]


Share Button

No responses yet

 1. Pilarll escrigué el :

  Si el coneix la Paz padilla ja estem més tranquils

 2. admin bleews escrigué el :

  Hola,

  Hem vist el teu blog i està molt bé.
  T’invitem a que visitis http://www.bleews.cat, un portal amb tota la informació catalana aportada pels propis usuaris mitjançant els seus blogs i per les empreses mitjançant les seves notícies. Si t’interesa pots registrar-te, com han fet molts altres blocaires polítics, i pots enllaçar el teu blog a la categoria de política o de blogs personals per tal d’incrementar les visites cap a aquest. Cada cop que publiquis una entrada en el teu blog apareixerà automàticament a bleews per ser valorada per més usuaris (això si, només es publica el titular i una petita part, es a dir, si volen llegir-la o deixar-vos comentaris han de fer-hi clic i aniran cap al vostre blog). També pots fer que els usuaris del teu blog votin les teves noticies, formar grups d’usuaris amb notícies similars, etc.

  Per qualsevol altra cosa el nostre mail és info@bleews.com

  Salutacions,

  L’equip de Bleews