El Sunbird i el Lightning arriben als tres milions de descàrregues

El Mozilla Sunbird i el Mozilla Lightning han arribat als tres milions de descàrregues, si sumem les dels dos projectes. Sunbird és un programa independent el qual és una agenda, una llista de tasques i un calendari d’avisos, és el successor del Mozilla Calendar. El Lightning és igual, però incorpora aquestes característiques al Mozilla Thunderbird (el client de missatgeria instantània).

El diumenge a la tarda el comptador de descàrregues va arribar als 3.000.000. Aquest comptador suma les descàrregues dels dos programes, tot i que no té en compte les que s’han descarregat des de addons.mozilla.com ni les actualitzacions automàtiques.

El repartiment de descàrregues s’ha fet en un 59’36% (1.784.000 descàrregues) pel Mozilla Sunbird i un 40’63% (1.221.000 descàrregues) pel Mozilla Lightning.

L’última versió d’ambdós programes és la 0.7, que podeu descarregar des d’aquí:

Share Button