Enquesta: "Quin navegador creus que és més segur?"

Sé que he tardat uns quants dies, però per fi actualitzo l’enquesta, a partir d’ara tornarem al sistema anterior de fer enquestes de 15 dies, així segurament hi haurà més vots (i jo podré tenir noves idees u_u’).

Respecte l’enquesta que va acabar fa uns dies, sota la pregunta “T’agraden les propostes per la interfície del Firefox?“, de 12 vots, 11 han estat que sí. Sembla que Alex Faaborg va encertar.

11 (91%)
M’és indiferent
0 (0%)

No
1 (8%)


El gràfic no deixa lloc a dubtes, sembla que hi ha quasi unanimitat en recolzar els nous canvis proposats i que podrem començar a veure a la segona beta del Firefox (que es publicarà a finals de desembre).

Doncs una enquesta acaba, però una altra comença. Aquest cop i fent referència als articles de Jeff Jones (Microsoft) i Window Snyder (Mozilla), “Quin navegador creus que és més segur?”, entre les opcions, com no, Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari, Mozilla i altres.

Recordeu que aquest cop tindreu quinze dies per votar! Si algú té noves idees per les enquestes, digueu-ho!

Share Button

No responses yet

  1. Carlos Soler escrigué el :

    Com ja saps, opera mini li porta ventatge al firefox moblie que encara ha de sortir. Podries fer una enquesta preguntant. quan sortir Firefox mobile quin navegador utilitzaras, Opera mini o Firefox mobile? Salutacions