Opera més segur que el Firefox i l’Internet Explorer, segons Webdevout

Potser amb això trec la gràcia a l’enquesta que he obert fa pocs minuts, però Webdevout ha presentat un interessant article sobre la seguretat dels navegadors basats en les informacions de Secunia.

Segons aquest estudi, l’Opera és el navegador més segur, seguit del Mozilla Firefox en segon lloc. L’Internet Explorer és l’últim. En alguns aspectes el Firefox supera a l’Opera, però en general és aquest segon el que s’emporta la victòria. L’Internet Explorer queda últim en tots els paràmetres.

Aquest estudi té en compte molts factors, des del nombre de vulnerabilitats trobades, fins el temps que passa fins que es resolen, sense oblidar la gravetat de cada una d’elles. Sense dubte una lectura molt més interessant que l’article de Jeff Jones.

Web browser security summary” – Webdevout

Share Button