Personas 0.9.1

Idioma: Anglès Compatibilitat: 2.0.0.*-3b2pre

A principis d’aquest 2007 Mozilla va començar a treballar en Personas for Firefox, un interessant projecte que ens permet personalitzar el Firefox fàcilment i en qüestió de segons. A més a més el resultat és molt bo.

A l’article que es va publicar ahir a Mozilla Labs ens detallen el perquè d’aquest projecte:

  • el temes avui en dia són difícils de trobar, instal·lar i utilitzar
  • el dissenyadors gràfics haurien de poder modificar l’estil del navegador sense haver de saber tocar codi
  • els navegadors poden ser més que un programari d’escriptori, poden incloure components en línia
  • la gent vol que el seu ordinador sigui una mica més divertit i personal

Doncs la veritat és que s’estan aconseguint tots els objectius. Personas en realitat és una extensió. Nosaltres la instal·lem (és compatible amb el Firefox 2 i 3 i tots els sistemes operatius) i al reiniciar ens donaran la benvinguda amb una pàgina amb unes senzilles instruccions.
Tan sols hem de clicar sobre la cara del panda vermell que tindrem a la barra d’estat i ja podrem personalitzar el Firefox.
Això ens permetrà modificar la imatges de fons del Firefox, però no canviarà els botons com si fan els temes tradicionals. Tot i això el resultat és prometador i una de les característiques més significatives és que no hem de reiniciar le navegador per canviar d’aspecte.

Us deixo amb un gif animat amb els models que més m’han agradat, dura cinc segons, per animar-lo cliqueu a sobre, per parar-lo tanqueu la pestanya que s’obrirà:

Recordeu que si voleu veure aquestes iamtges individualment o accedir a altres fotografies que hem penjat al bloc, entreu a l’àlbum de FirefoxCAT al flickr.

Share Button

No responses yet

  1. Anonymous escrigué el :

    Té moltes configuracions, per a tots els gustos. Senzillament genial!

    Gràcies