Castigat per utilitzar el Firefox

Atenció aquesta notícia pot estar desfasada o amb informació falsa, llegiu, si us plau, el final de l’article.
La notícia més meneada de les darreres 48 hores (a les 21:00 del 17/12) al Menéame (una xarxa de publicació de notícies social, com La Tafanera o el Remoume però en castellà) ens explica el cas d’un alumne que va ser castigat per utilitzar el Firefox!

Us enganxo la imatge de l’expedient aquí:

(clic per a ampliar)

El text és en anglès, us tradueixo la part requadrada en vermell (on X va el nom de l’alumne, que l’han esborrat):

Descripció de l’incident: avui a classe, l’X tenia un programa obert anomenat FoxFire.exe. Jo li he demanat que el tanqués i continués fent la seva feina però ell m’ha dit que tan sols era un altre navegador i que estava treballant . L’he avisat dues vegades però ell insistia que era un navegador “millor” i que no estava fent res malament. Llavors l’he sancionat.

Espero haver-ho traduït correctament. Tot i que mencionen el programa “FoxFire.exe” segurament es refereixen al Firefox.

No sabem si la història és veridica, el que és segur és que al Menéame està triomfant.

Editat (18/12/07):
Finalment es confirmen les meves sospites i el cas no era cert. Es tracta d’un alumne que estava navegant per Internet quan havien de treballar amb un processador de textos. Després que se’l sancionés el noi ha modificat la sanció gràcies a un escàner.

Share Button