Enquesta: "Pel mòbil…"

Ahir va acabar la primera enquesta de 15 dies i la veritat és que ha tingut molt bona participació. Dels 24 vots i sota la pregunta “Quin navegador creus que és més segur?” les repostes han estat les següents:

Mozilla Firefox 2
15 (62%)
Internet Explorer 7
2 (8%)
Opera 9
5 (20%)
Safari 3
1 (4%)
Mozilla
1 (4%)
Altres
0 (0%)


Sembla que la majoria de nosaltres (un 62%) ens refiem del Firefox. Tot i això l’Opera amb un 20% i l’Internet Explorer amb un 8 obtenen bons resultats. El Safari i el Mozilla es queden, tan sols, amb un 4%.

Seguint els comentaris de l’anterior entrada, la qüestió d’aquesta quinzena serà “Pel mòbil…” i les possibles continuacions són: “Opera Mobile fins que surti el Firefox”, “Internet Explorer fins que surti el Firefox”, “Minimo fins que surti el Firefox”, “Opera sempre”, “Internet Explorer sempre” i “Altres”. És a dir, quin navegador utilitzeu o utilitzaríeu pel mòbil? quan surti el Firefox Mobile, farà variar les vostres preferències?

Per aquesta enquesta hi haurà tan sols 10 dies (per problemes amb les festes). Esperem que hi participem!

Share Button