L’IE 8 passarà l’Acid2

L’Acid2 és un test per posar a prova els navegadors i estudiar si són compatibles o no amb els estàndards web. Es tracta d’una imatge d’una emoticona somrient que fa ús de codis HTML i CSS dels estàndards, així tan sols els navegadors que funcionin correctament amb els estàndards podran veure bé la imatge.

Tenint en compte les versions actuals dels quatre navegadors principals (IE, Firefox, Safari i Opera) tan sols els dos darrers superen la prova. En canvi l’Internet Explorer 7 i el Firefox 2 no.

Mozilla ja va confirmar fa més d’un any que el Firefox 3 passarà la prova (les versions beta així ho confirmen). I ara és el torn de Microsoft, que en una entrada al bloc de l’Internet Explorer asseguren que la versió 8 passarà la prova sense problemes.

Això és una gran notícia ja que Microsoft havia comunicat que no tenia previst treballar en aquest tema. Confio que això serivirà d’una vegada per totes perquè s’instaurin els estàndards lliures a Internet i així no haguem d’anar canviant de navegador per segons quines webs naveguem.

Tot i això, fins a mitjans del 2008 no sortirà la primera beta de l’Internet Explorer 8.

Internet Explorer 8 and Acid2: A Milestone” – IEBlog

Share Button