Spicebird, l’hereu del Thunderbird?

El projecte Thunderbird encara no se sap ben bé cap a on tirarà. De moment David Asher, el cap de MailCo (la coorporació encarregada del Thunderbird), està recaptant idees per les futures versions d’aquest client de correu electrònic. A més ha de cercar personal, després de les baixes de Scott McGregor i David Bienvenu.

Mentrestant, Synovel (una empresa de la Índia) ha anunciat Spicebird, un client de correu electrònic lliure basat en el codi del Thunderbird i Lightning. Tot i que encara no se n’ha publicat cap versió, presentarà una interfície nova a més de suport per llegir RSS, publicar a blocs, missatgeria instantània, edició de wikis… sense oblidar l’enviament i recepció de correus electrònics i el calendari.

Spicebird.com
vídeo de demostració
bloc del projecte

Share Button