Enquesta: "Quin titular posaries al 2007?"

Ahir va acabar l’enquesta de 10 dies. Es tractava de dir quin navegador pel mòbil preferies:

Opera Mobile fins que surti el Firefox
3 (37%)
Internet Explorer fins que surti el Firefox
1 (12%)
Minimo fins que surti el Firefox
4 (50%)
Opera sempre
0 (0%)

Internet Explorer sempre
0 (0%)

Altres
0 (0%)

Un 50% utilitzarien (o utilitzen) el Minimo, i es canviarien quan sortís la versió del Firefox per a mòbils, Firefox Mobile. Un 37% de moment utilitzarien l’Opera Mobile, fins que sortís el Firefox. Tan sols un 12% es quedaria amb l’Internet Explorer abans no sortís el Firefox.

Com que avui és cap d’any he intentat fer un Top-10 amb les principals notícies de l’any i així la pugueu escollir, ara tornarem al sistema de 15 dies per enquesta, per tant, teniu fins el 15 de gener!

Share Button