Suport pel Firefox a través d’un xat

Mozilla està molt interessada en que tothom qui utilitzi el Firefox, el sàpiga fer servir. Fa un temps va començar un projecte per millorar el suport que tenen els usuaris, entre les novetats s’incloïen una millora de mozillaZine i l’obertura d’uns fòrums de consulta.

Ara a més a més, els usuaris podrem fer consulta directament a un voluntari a través d’un xat.
El funcionament és força senzill. Si vols ser voluntari tan sols t’has de baixar i configurar l’Spark, un programa per fer els xats. Quan algú té un problema, entra i un logotip li mostra si hi ha algun voluntari connectat, si és així pot fer la consulta. El voluntari podrà escollir ajudar-lo o no, si el vol ajudar s’iniciarà una conversa (tipus missatgeria instantània). Per evitar usos maliciosos totes les converses es graven.

El projecte encara està en fase beta, entre les peticions està poder connectar-se a través del Pidgin (un client de missatgeria instantània lliure) i suport a diferents idiomes.

Imatge: MozillaLinks (1) | Fonts: MozillaLinks-ES (1) i Difunde Firefox (1)
Share Button