El Flock ja parla català

El Flock és un navegador basat en el Firefox. Li diuen “navegador social” perquè incorpora molts serveis adreçats als usuaris de llocs web socials com YouTube, Twitter, Flickr, Facebook, Blogger, del.icio.us, Technorati…

Fa un mes us informàvem que Softcatalà estava treballant per traduir la versió 1.0 al català, doncs finalment la feina ja s’ha acabat i podem disposar d’aquest genial navegador en la nostra llengua. Ara ens suggereixen que ens posem en contacte amb ells si veiem algun error o tenim alguna suggerència.
Podeu baixar el Flock des d’aquí:

Flock 1.0.5 – Catalan style!” – The Release Note (bloc oficial del Flock)

Fonts: Cau.cat (1)
Share Button

No responses yet

  1. dukebody escrigué el :

    ¡Felicidades por la publicación de Flock 1.0 en catalán! Estad atentos a la nueva versión, que llegará dentro de poco.