Fast Dial 1.77

Espai requerit: 66KB Idioma: Català Compatibilitat: 3.0-3.0b3

Si heu utilitzat l’Opera sovint segur que us sonarà el que afegeix aquesta extensió. Fast Dial permet que al iniciar el Firefox o al obrir una nova pestanya ens apareguin unes miniatures de les webs que més visitem.

Al instal·lar l’extensió haurem de començar a personalitzar la pàgina del Fast Dial. Aquesta pàgina ens permetrà entrar a les nostres webs preferides amb un simple clic. Primer de tot haurem d’anar a les pàgines web que vulguem assignar i amb el segon botó sobre la pàgina (en qualsevol punt) clicar “Afegeix al “Fast Dial”” o des de la pàgina Fast Dial clicar a les miniatures i afegir noves pàgines.
A partir de llavors quan obrim una nova pestanya en blanc (Ctrl+T o “Obre una nova pestanya“) ens apareixerà una miniatura de la web que hem triat així per entrar-hi tan sols haurem de clicar-hi a sobre i no caldrà escriure tota l’adreça.

Pot incorporar fins a 100 miniatures, però segur que amb les dotze que venen per defecte en tindrem més que suficient. L’extensió ens permet configurar una multitud d’opcions, des dels colors de la pàgina Fast Dial fins a la mida i el nombre de miniatures. A més sempre podem importar o exportar les opcions d’algun altre Firefox que tinguem amb l’extensió Fast Dial.
Per accedir a la pàgina de Fast Dial tenim tres mètodes: configurar-la com a pàgina inicial del Firefox, que ens aparegui cada cop que iniciem una pestanya en blanc o incorporar un botó a la barra d’eines per accedir-hi en qualsevol moment.

Les miniatures per defecte mostren la pàgina que enllacen, però si volem podem canviar la imatge a mostrar, per exemple amb els logotips de les pàgines:
L’extensió està totalment traduïda al català (la vaig traduir des de BabelZilla) i és compatible amb el Firefox 2 i 3.

Share Button