El nou gestor de complements del Firefox 3

Tot i que queda tan sols un parell de mesos pel Firefox 3 la pluja de novetats no s’atura. Avui Mozilla Links ha publicat una notícia detallant com serà el nou gestor de complements.

Ja sabíem que per primer cop tindríem les extensions, els temes i els connectors (plugins) en un mateix menú. Doncs ara s’ha presentat el que serà una nova pestanya: “Get Add-ons”, en anglès.
A través d’aquesta podrem cercar totes les extensions que vulguem pel Firefox sense necessitat d’haver d’entrar a addons.mozilla.org. A la captura de pantalla podem veure que tindrem una caixa de cerca que ens retornarà els resultats segons el criteri que hàgim cercat i vigilant que les extensions siguin compatibles amb el nostre Firefox (filtrarà les extensions no actualitzades). Un cop hàgim trobat el resultat el podrem instal·lar directament o anar a la pàgina de l’extensió. També se’ns mostrarà una captura de pantalla, una petita descripció i la valoració de l’extensió.

El botó per a reiniciar el Firefox ja no serà estàtic, sinó que es mostrarà amb una barra d’informació.
Un altre canvi interessant és que, ara, quan ara instal·lem un tema, aquest se’ns activarà per defecte i així no haurem de reiniciar dues vegades el Firefox, una després de la descàrrega i una altra per activar-lo. El pròxim canvi semblant serà en el gestor de motors de cerca, per a la versió final, que s’espera a finals de març.

Share Button